Trött, långsam, nöjd och glad...och lite tacksam ;)



Jag har en jättetuff storpudelhanne med svåra vaktinstinkter! Aldrig att reklamen skulle kunna dimpa ned på hallmattan utan han, likt en panter, legat på lur från det att han hört någon gå i porten tre trappor ner, släpat tung reklamväska tre trappor upp och flåsande tar i vårt brevinkast...och det, det är startsignalen...då flyger han genom rummet, kastar sig tvärs genom kläderna på klädhängaren och...DÖ!...reklamen skall DÖ...slitas i stycken och skrämmas ihjäl av vrål och skall...tidningsutdelaren, brevbäraren och reklamutdelaren, alla får samma behandling...en föredömlig likabehandling! De har lärt sig nu. Tidningsutdelaren lägger DD utanför dörren, brevbäraren delar ut post vid lunchtid när Jerry inte är hemma och reklamutdelaren...är olika personer varje gång...hm.
De skulle se honom nu...liggandes på rygg i soffan bredvid mig, med huvudet på den limegröna kudden ser han allt annat än livsfarlig ut...eller som ovan, på kortet...med sin julklapp i munnen...en gummigris. Den bästa julklapp han fått. Han önskade sig Lars Isacssons kanin. Eller Margareta Erssons sons båda chinchillor. Men...jag drog mig för att ens föreslå det för mina vänner. Jerry fick en pipteddybjörn, en gummigris, en fleeceko, en lila jättetennisboll och fyra grisöron. Det är vad kamphundar blir glada över i julklapp,det. Och indikerar att jag och min familj ser lite annorlunda på hundar än vad de gör i många andra länder.
Själv äter jag saffransskorpor och dricker kardemummakaffe, som jag fått av Tina i julklapp. Gott och själagörande en bakisdag. Festen igår var mycket lyckad. Musiktävlingen var toppen. Hör på nu...jag var den enda på festen som kunde Paul Paljett!!! Jag hade en poster med honom på väggen i mitt rum när jag var liten. Han var såå snygg. I övrigt glänste jag inte alls. Mer än på grenen som hade fysiska inslag. När Måns gör en musiktävling blir det nämligen inte bara musik...utan lite gym också. Så idag har jag ont i huvudet och ont i bröstmusklerna, allt beroende på vad som hände under festen.
Glad och nöjd med dagen ändå. Varit Åsbo med syster, Jerker och Birk. Solen sken. Alla var glada och kameran är hur bra som helst!
Nu ser jag fram emot Selma ikväll!

Kommentarer
Postat av: Mrs Amaryllis

Det är klart att en julblomma äger på en musikfest, inget annat är alternativet i jultider. Själv hoppas jag att vi snart ses och att du självklart fart på brännaren så att du kan göra pommes duchesse till nyår. Vet du att jag träffat ven gemensam bekant till oss som bor på Balders, han frågade efter dig o jag har sagt att vi kommer och hälsar på :-) Gott nytt år.

2008-12-28 @ 21:37:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0