Sköna Söndag?

Mobilalarmet ringde 06.30...stängde av...snooze fem minuter senare...stängde av...snooze igen...stängde av hela skiten...somnade om. Vaknar 07.10 av sambon - Erica...Eriiica (viskpratar)...skule inte du gå upp 7?
Gaaahhhhhhhhh...jo, det skulle jag, i alla fall som jag planerade igår, då jag var från vettet och glömde att det bara finns två möjligheter att sova ut på en helg. Lördagmorgon och söndagmorgon. Lördagmorgon har varit. Gone. Weg. Jag försötrde den med att gå upp 06 för att klippa och bada hunden... Nu var det sista chansen...söndagmorgon...07...Varför i hela friden bestämde jag med löparna från Dalaporten att vi skulle springa långpass kl 10?? Satans lutheranska uppfostran...Det hade funkat att springa 11 eller 12 också...för då hade man kunnat äta frukost i vanlig helgtid, typ 09. Men nu var jag tvungen att få i mig gröten så att magen hade rimlig tid att klippa upp alla bindningar i de långa kolhydratmolekylerna, så jag fick energi under löppasset. Helt självförvållat.
Hämnades med att göra adventsfrukost och köra upp sambon 07.30. Han verkade inte harmsen för det...lite trött möjligen. Nu tog sig morgonen dock...jag skulle säga att den klättrade upp tre pinnhål och blev en sexa. FÖr frukosten var god och vi kollade filmen Elling igen. Sett den på bio i norge på originalspråk. Mycket kul film. Alla som jobbat med personer med asberger eller autism borde se den. Sen såg vi Kill Bill2...alla som vill hämnas på någon borde se den...och inse att hämnd kan ha olika dimensioner och att det nog ändå är att föredra...att förlåta och gå vidare. Hämnden är roligare att planera än genomföra...det blir ju ändå inte som man tänkt sig. Vad blir det egentligen? Inte min helg med tänkta sovmorgnar i alla fall.
Men nästa helg då...då ska jag banne mig sova hur länge som helst! Ska ta dubbeldos Lergigan. Tejpa för fönstren med svart papper så dagsljuset (om det finns något då...det blir ju bara mörkare och mörkare) inte kommer in...sen sova!
Nu ska jag lyssna vidare på sambon som spelar Mälarökyrka på synthen...han, inne i synthen som spelar kompet, leder...han är långt före Jerker :)
Heja heja...

Kommentarer
Postat av: Bondamaryllis- flikig

tjolahooo! Jag hoppas att jag kan skicka dig en blomfolder med skötselråd på eterneller. För bästa resultat. Vill även rikta fokus på denna blogg lite extra då dewt gläder mig att du alltid hinner med kulturella extravaganser på helgerna. Du behver inte vila just nu, du är i topptrim vildrosen. En BondAmaryllis som jag är inte pretto även om man skulle vilja vara det så lång, rak och ståtlig jag ändå är.



Kul att moderlökarna och julstjärnana ågnade en vildros lite gödning, annars ger vildrosen av sin kraft.

2008-11-30 @ 21:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0