Ta av Doris Lessing nobelpriset!

Lyssnade nyss på en intervju med surtanten Doris Lessing. Hon var besviken över det senaste året. Tänk vad mycket elände hon varit med om...först nobelpriset, sent omsider, hon hade ju velat ha det för längesedan men då var det minsann ingen som brydde sig...som om inte denna harm vore nog, så har de elaka feministerna (dit hon inte vill räkna sig) tagit till sig Doris som sin egen, vilket skrämt bort alla män...nu har männen läst henne och beklagar att feministerna "ägt" Doris under så lång tid. Och ta sen nobelfesten...hujedamig...klart att gumman inte ville gå på det spektaklet, hon hade ju too much parties anyway...och nu hade hon blivit intervjuad och fått lov att prata vid tillställningar under ett helt år p g a uppståndelsen kring nobelpriset, så hon har inte kunnat jobba!
Stackars henne! Verkligen. Starta en hjälporganisation som kan jobba för att hon skall få lämna tillbaka dessa eländiga pengar och eländes priset!
Såg en artikel i gårdagens express, om Kongo...skicka tanten till Kongo så får hon något riktigt att klaga över! Eller så kan hon skänka de fördömda pengarna till UNICEF...

För oss andra kan vi sms:a UNICEF till 72900 så skänker man 50kr till deras kamp för en vettig tillvaro för barnen i Kongo-Kinshasa.
I did
Och tänker inte läsa "gräset sjunger" en gång till...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0