Go Blondinbella

Carolina Gynning och Katrin Zytomierska gick hårt åt lilla blondinbella igårkväll efter Let´s Dance...allt enligt sanningsmaskinen Expressen. De har kallat henne saker på sin blogg. Så hon blev jätteledsen. För först hade dessa båda rävar blivit jätteledsna för att blondinbella kommenterat deras bloggar, på sin blogg. De skrev tips på hur man kunde gå ner i vikt, massor och fort...skinny tips...Det gillade inte blondinbella som vill vara en förebild för unga tjejer...och därför tog hon avstånd från sånt. Att man måste vara size zero...mindre än en 34:a typ...superskinny...för att duga i tv-världen...
Jamen bra rutet, blondinbella. Håll huvet högt och vik inte ner dig! Använd din blogg till att säga bra saker till alla hundratusentals tonårstjejer som läser den. Prata inte bara mode. Smyg in en och annan kommentar om att man visst bör ta hand om sin kropp i många avseenden...men inte banta sig genom tillvaron. Anorexi är som alkoholism...man blir aldrig fri.
Och Gynning och du med jättesvåra namnet...zyto-nånting...om man är stor måste man vara snäll! KOm ihåg det!

Kommentarer
Postat av: Sabina

Precis vad jag tänkte när jag läste artikeln på Expressen! Det gäller att det finns förebilder som inte behöver banta ner sig totalt för att förändra synen på idealkvinnan i dagens samhälle.

2009-01-18 @ 01:32:02
URL: http://binkan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0