How to get more sex

På lördags och söndagsmorgnar brukar jag gå upp lite tidigare än andra, men senare än jag gör i veckorna. Då finns det lite tid innan frukost och den spenderar jag ihop med Dr Phil. Han har enkla radikala lösningar på det mesta. Allt går att lösa...nästan. Det inger hopp tycker jag. I morse hade han ett par med problem vad gäller sexlivet. Kvinnan hade problem med att mannen ville ha sex för ofta och mannen hade problem med att...ja ni fattar själva...hon ville ha sex för sällan. De hade varit gifta i nio år och han hade hoppats på sex helst varje dag men minst två gånger i veckan och hon...hade sedan barnen kom, tröttnat helt... Dr Phil hade som vanligt enkla radikala lösningar, kompromissa, lära sig säga vad som eggade upp en o s v. Men denna gång missade han.
Hon hade för länge sedan vant sig av med sina egna behov och tvingats sätta andras (främst barnens men också mannens) behov framför sina egna. Så när heltidsjobbet dagtid var avklarat, maten handlad och i ordninggjord, barnen lekta med, tvättade, nattade...så ville han ha sex....hon var utmattad och ville ha lite egen tid för att komma ikapp mentalt. Han hade lika gärna kunnat fråga henne om hon ville med ut på en joggingtur, kl 23.30 på natten...öh,tror inte det va...
På Maslows behovstrappa var hon på trappsteg två...för att orka tänka på sex, måste man upp några trappsteg till.
Dr Phil ville veta hur hon tyckte att mannen skulle agera för att egga upp henne...hon såg bara olycklig ut. Hon VILL JU INTE EGGA UPP HONOM! Tvärtom...säkert därför hon vägde för mycket och hade skitful frisyr. Hon ville vara oattraktiv i mannens ögon.
Näej Dr Phil...här gick du vilse...för att du är en man i USA. En man i Sverige hade troligen inte råkat ut för detta, eller hade åtminstone kunnat få rådet...dela upp arbetet med hem och barn...se till att hon inte är dödstrött varje dag.
Mina akuttips till detta par, som kanske inte läser bloggen...men vem vet...eller så kan de inte svenska...
men avtala en sexfri månad...så att hon kan känna sig säker på att all närhet inte måste leda till sex...dela på arbetet...överraska med att ha handlat, diskat, ta ut barnen på bio så hon får två timmar för sig själv...sen gubbe lilla, när den månaden är över får du se på rajtantajtan i sovrummet!
Kanske jag skulle öppna en sexspalt istället...eller erbjuda min experthjälp till Dr Phil...att kalla in vid sådana här svåra situationer...
I USA ligger de verkligen efter på vissa plan...kanske har ändå jämställdheten nått ganska långt här i Sverige. Jag känner nästan bara bra män, som är med och delar ansvar för hemsysslor.

Nedan två bra män, en bra pojke och en bra syster...en bästa hund också


Kommentarer
Postat av: mrs amaryllis

ja... inte kan de vara lika bra i macholandet som vi i jämställda sverige... precis som man orkar jämt, vill jämt. ;Man skall inte vara för trött eller utsjasad. Fast Dr Phil e bra.....- öppna eget du, :HB- parrådgivning

2009-01-03 @ 17:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0