Härliga fredag

Hempanerad Schweizerschnitzel med potatisklyftor, kaffe med mörk choklad...och så Laila Bagge som Leia i en Paso Doble...vad mer behöver en fredagskväll innehålla?
Inte mycket för min del...
Njuter hejdlöst av fredagkvällar.
Laila fick fyra tior av juryn...fredagkvällen får fyra tior av mig.

Kan avslöja att det tarvat en del planering för att få kvällen att gå ihop...jag menar...de sänder så ska det låta och skavlan,samtidigt som Let´s Dance och Hjälp...vem har planerat det?
Nu spelar vi in och ser så skall det låta samt skavlan, efter Let´s Dance....eller i morgon bitti...eftersom det eventuellt kan vara så...att jag somnar...mitt i Elisabeth Höglunds slow fox...för att vakna lagom när hon ryker...för nog åker hon ikväll!!?

Alla som vill hänga på imorgon bitti på långlöpning...vi samlas vid OK-stugan kl 10...2,5-3mil...sugna? Inte jag heller...but someone has to do it!...är det så? Att någon verkligen måste göra sånt? Jag vet vad Ersson skulle säga...men vet också vad muskelmåns säger...
Ska jag bli Avestas svar på Ewy Palm...så får jag ligga i...men hon var på topp som 47-åring...jag har en bit kvar :)

Laila som princess Leia...


Och Erica som Evy Palm


Kommentarer
Postat av: Katinka

Vilken höjdpunkt fredagkvällar är för dig! Visst är det njutningsfullt att ha så många program framför sig att se och bara gå och vänta och mysa.



Och du ser verkligen ut att vara i underbar form! Heja dig som tränar lördagmorgon. Som du säger, någon måste göra det liksom.

2009-03-06 @ 22:22:10
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0