Flås, pust och stön

Oj, vad drygt det var! Har precis kommit hem efter ett löppass med en hel hjord gaseller. Det började med ett stegringslopp på 3000m och det var okej...men jag hade 189 i snittpuls :)...efter det var det dags för intervaller...300-ingar blev det...7st...så sjukt jobbigt...joggade sen hem till mam och pap och hämtade hunden. De andra i flocken sprang flera intervaller och snabbare...jag var sämst...men nöjd ändå. Mitt första kvalitetspass på länge. Men nu så, är det andra träningsbullar på gång.
Återhämtningpass imorgon, 8km...vila på torsdag...backintervaller fredag...och sen en träningshelg med dalaportarna...två pass på lördagen och långpass på söndag!
Bra upplägg inför halvmaran...för då kan jag ta några lugna pass veckan därpå och avsluta med tävlingen.

Storpudeln har fått sitt penicillin nu. Skönt. Då får kemikalierna göra sitt. Tassen ser inget vidare ut och luktar inte smultron. Men nu vet jag att det inte kan bli blodförgiftning, kallbrand och mördarbakteriesår av det hela i alla fall.

Bra dag på jobbet igen. Bra möten och bra idéer från personalen. Roligare att prata med personal än att sitta ensam med en kvalitetsredovisning.

Nu blir det lite matlagning...en köttfärssoppa med rotfrukter...inget att tävla i kock-sm med...men nyttigt och gott...och mättande...och enkelt...och...det jag har hemma nu!

Bilder kommer senare...en av gasellerna hade en cd-skiva med bilder från träningslägret i rättvik...ska bli kul att se!
Tycker ni inte? ;)

Kommentarer
Postat av: tina

Ska komma och heja när du springer i säter, jag tar min cykel. Då kan jag heja utmed hela banan =)



Glöm inte proteinet, men du åt väl keso till antar jag....

2010-04-13 @ 21:08:56
URL: http://tinabakkenedback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0