10h in på nya året...allt väl!

2010...provat 10h in på nya året och det har väl börjat okej. Traskade hem i snöväder kl 02 inatt. Lätt berusad av en massa champagne. Kom dock aldrig ikapp de andra. Jag körde hem från middagen med sambos syster, sen drog vi vidare till nästa fest och kunde därför ta mitt första champagneglas först vid 21. Satsade inte på att komma ikapp...vet av erfarenhet att man då lätt kan komma ikapp och gå om...med stormsteg. Man vill ju vara med under tolvslaget.
Sambo kom hem vid 04.30. Vaknade av att hunden småskällde. Blev lite mörkrädd eftersom larmet gått tidigare under natten. Tänkte att "jaha...det VAR någon inne i huset i alla fall...trots att jag sa till Securitas att det var lungt"...smög upp till köket för att beväpna mig med lämpligt tillhygge. Jag skulle åtminstone bjuda upp till fight!
Kollade ut...sambo vinglar runt på uppfarten med snöskyffeln...ser ut att ta en svängom med den...hävdar nu på morgonen att han skottade uppfarten.
Smålog när jag var ute med hunden...följde sambos spår hem inatten...syntes än i snön. Han gick inte närmaste vägen, om man säger så.
Nu får vi lappa ihop oss så gott vi kan...för det finns en treåring att roa.
Det får bli pulka och korvgrillning ute i Igeltjärna. Det gick så bra med barnen igår...att vi provar idag igen!

Väntar med löpningen till kvällen...känner mig lite tung ännu :)

Liten bild på syster som är hemma hos oss och klär på Birk...just påklädandet är ju ett helt företag på vinter...hur hinner all dagispersonal göra något annat under en dag, än klä på och klä av barn? Plus att man ju blir helsvettig själv...innan man är färdig...huja...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0