Asbra skidåkning idag :)

Jag vill också kunna dansa sådär...så som dom på Let´s Dance. Ja, kanske inte som Willy eller som Rabhi...nej, mer som Elin Kling, som Agnetha Sjödin eller som Claudia.
Tyvärr stupar det på sin egen orimlighet. Jag kan inte dansa. Jag är inte känd, så ingen skulle komma på tanken att bjuda med mig...OCH...jag skulle ändå så inte ha tid att träna dans varje dag...
Vem skulle då ha 7C i matematik? Eller 9C?
Nej...där är man helt oumbärlig...not!
Fick mina skidor av snälla Kenneth Aura igår. Han har tagit bort gamla tejpen och gamla vallan. Sicklat om skidorna och lagt ny, tunnare tejp, lite kortare under spannet. SÅNA SKIDOR! Helt superbra! Åkte direkt efter jobbet och det var jättekul. Nu funderar vi om vi skall byta ut långpasset på söndag mot ett längre pass på skidor.
Nähäpp...nu får jag nog dra till sängs...ska köra dubbelpass med Aaik imorgon. BootCamp. Först tjejlaget sen killarna. Måste fixa ny musik och lägga upp lite nya övningar. Det får bli imorgon bitti.
Godnatt så länge!
Dagens bild:
Kunde ha varit jag...men...icke...skriver blogginlägget på sambos dator...han har inga roliga bilder...


Kommentarer
Postat av: Stenbole

Inte som Willy! Det är sällan jag blir upprörd. Willy har kopierat min sällskapsdans perfekt. Alltså dans och konversation. Det är det som gäller!!

2010-01-29 @ 22:47:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0