Såsig i huvudet...

Tre ggr skrev jag fel lösenord till bloggen...hjärnan sympatislöar med benen...benen är tunga, trötta och tråkiga. Nyss kommit hem från 15,5 km löpning i lugnt tempo...iofs snömodd men ändå. Vi ska börja köra ett långpass iveckan. Och de skall bli längre och längre är det tänkt. Började med 15,5km. Borde varit en lätt match. Men benen är trötta sen i helgen...sen massagen igår...och tunga och sura av att inte få några kolhydrater som bränsle...
Det finns en teori som säger "train low, compete high"...vilket betyder att man inte skall äta massor med kolhydrater innan eller under träning...utan låta kroppen ställa om sig på fettförbränning. Det går fortare och fortare för kroppen att göra den omställningen, ju mer man tränar det. Sen...när det blir tävling...laddar man på med kolhydrater före och under passet...och då skall man få en jäkla skjuts!
Problemet är bara att det är drygt att springa innan kroppen ställer om...inte så kul heller för den delen.
På lördag tar jag minsann och äter rejält med pasta! Och det med basta!

Futsal med skollaget i dag. SM-semifinaler. Killarna gjorde sitt bästa men det räckte inte. Dock räckte det långt för att vara fina förebilder för de som satt på läktaren. Rent spel och inga elakheter. Eleverna på läktaren skötte sig också utmärkt. Och all personal. På det hela en riktigt lyckad dag, trots uteblivna vinster.

Nu blir det Kniven mot strupen på tv3, min gamla arbetsplats Trapper Bar. Me de nya ägarna som tog över efter vi slutade. Skall bli spännande.

Dagens bild:
Två pojkar jag gillar...Birk och sambo



Hej hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0