Auf Wiederhören

08.36...har dragit fram stol och bord till solsidan av altanen...på förmiddagar är solen egentligen på framsidan av huset...men om visar lite god vilja, kan man hitta ett hörn bakom poolen vid en av cypresserna...där det finns en chans för sol. På ansiktet. I bästa fall. Om man sträcker på sig.
Så sitter jag nu.
Likt en svan...kanske mer som en giraff...
Nåväl, jag har möblerat upp bordet med dator, två mobiler, en vanlig telefon och en pärm med de tjänster som ska ut på schemat. För nu skall det läggas schema. Började i tisdags. Döper varje schemafil efter antalet försök som förkastats innan...håller nu på med försök3.
Trodde jag var nära lösning igår...men...tyvärr kom jag på att 7A nog vill ha lunch på fredagar...och det raserade allt...då fick inte SO´n plats...och då blir väl nån sur över det, kan jag tro...

Nåväl...jag sitter på den bästa av platser och detta är väl lite att likna vid semester och ändå inte. Om det inte räknas som semester att sitta i solen och ha 35cm till att doppa foten i 31 gradigt vatten??

Igår gick Spanien till final i fotbollsVM (roligt för Puyol som fick göra målet...synd för sambo som höll på Tyskland och hade spelat dem som vinnare...hade gett hushållet lite pengar så synd för mig också...), Semenya får tävla i frididrott igen (dom har äntligen bestämt sig för att hon nog kan räknas som kvinna...galningar...som hon blivit behandlad...), Sven-Otto Littorin meddelade att han avgår p g a mediabevakningar som gått hårt åt hans familj (trist...verkligen...politiker skall spegla folket...men vanligt folk vill snart inte bli politiker...bra ändå att han valde barnen...synd att valet framtvingades...)...ja, det var väl de händelser jag lade på minnet...har inga övriga kommentarer om detta...

Nu blev det moln...illa...nu ter sig plötsligt inte valet av arbetsplats lika självklart längre...
Om jag inte till fullo koncentrerar mig på mitt arbete vill säga...då spelar sol eller moln keine rolle!

Auf Wiederhören

Kommentarer
Postat av: Pernilja

Har du inte en sambo som är expert på detta med schemaläggning och som gärna fixar detta under tiden du doppar fötterna i poolen och lapar lite sol;)

2010-07-08 @ 16:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0