Bilder får bli min botgöring!

Gottgör senaste tidens bloggtorka med lite mer bloggande...på en och samma kväll...

LIte bilder får tala:

Börjar med en bild från reptilparken i Oslo...Birk håller en boa...går bra ett tag...sen släpper han ormen ner på golvet...Oslo reptilpark har numer en boa med hjärnskakning...


Här en bild på Birks födelsedags present som han fick en dag för tidigt...för att kunna utnyttja den så mycket som möjligt...



Här är det den 22/7...Birks födelsedag....han blir 4år! Morgonfika med tårta, presenter och o´boy...Birk tyckte det var lyxigt!



Kalaset...då Elsa, Kerstin, Tilde och Liam var bjudna...glada miner och mycket lek och stoj...en bra födelsedag tyckte Birk!



I lördags for vi till Kristoffer Larssons går i St Skedvi...getter, lamor, grisar, hästar, sköldpaddor, orm, ödlor, kackerlackor, igelkottar, ekorrar, marsvin...och allihop fick Birk klappa eller i alla fall röra vid om han ville och kunde...gissa om han var salig! Här är det ett stackars marsvin som blir buret på..ja, kanske inte det bästa av sätt! :)



Birk kollar på getter!



...men bäst av allt var nog ändå höskullen...med massor av höbalar och en hög med hö nedanför...vad, det hoppades!! Birk var helt sönderriven på benen av höet, när han kom hem...men det bekom honom inte! Lycka att få hoppa!!




Så...då så...då har jag gjort bot och bättring för nu!
Kram och godnatt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0