Så snygg jag är när jag springer...not! :-D

Trött i benen efter 16,5km långpass igår och ett backpass dagen innan det. Dock var det intervall-träning och löpskolning på Avestavallen ikväll. Ville inte missa det eftersom jag skall till Norge nu i några dagar. Bara att snöra på skorna och bita ihop. Gick ganska bra ändå och var kul.

Här kommer några bilder från helgens engelbrektsstafett...hur det gick??...Inte hört det?? Vi vann ju! :)


Koncentrerad och ganska trött...hade gått ut lite hårt de första tre km...fick lida för det och bita ihop...därav den bistra synen! :)


Vår sista löpare, gasell-Lisa var svimfärdig i värmen...jag ställde upp och hällde lite vatten på henne...se vad hon njuter! :)


Här segrarna i Dalaportens lag1:
gasell-Sofi, gasell-Annica, vattenbuffel-Erica, gasell-Anna och sittande är gasell-Lisa som nu hämtat sig från svim-attackerna...tack för mitt vattenhällande kan man tro!!


Nåväl, nu ska jag läsa lite innan sängdags och sedan tidig morgon med återhämtningsjoggingpass och sedan lite packning...sen mot Norge!!

KRama!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ja, de säger ju att man antingen blir som man är eller bättre...hrm, hoppas att det är så där som jag ser ut och att det inte är en av de bättre bilderna ;) Tack Erica för snabbt ingripande efter målgång! Bra kämpat på tre hårda pass nu i dagarna också, du är värd en Norge- tripp!

2010-07-15 @ 21:53:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0