Äntligen dags att sova igen några timmar...

Lång dag. Bra dag. Bra att bra dagar är långa. Det blir många bra timmar det.
Men baksidan är att jag blir så hemskt trött om kvällen...så jag sover till Italien - Paraguay...vaknade bara emellanåt och har bara sett brottstycken av matchen...tillräckligt för att se att Italien i alla fall fick med sig en poäng.
Ingen träning idag. Vilodag. Behövlig sådan. Benen har varit en sörja av mjölksyra och trasiga muskelfibrer och behöver vila...eller egentligen behöver de massage. Men...till sådan lyx finns just nu ingen tid. Appropå tid, så är det tidsträning på torsdag. Då skall jag se om jag har en chans att platsa i stafettlaget med övriga gaseller...
Måste definitivt under 22 minuter på 5km för att ens själv vilja vara med...förra årets 20.30 är långt borta...synd nog. Hade varit kul att pressa ned mot 20. Men...mycket anant har varit roligare än att träna sådan träning, för att springa fort...t ex nya jobbet.
Nya jobbet blev inte tråkigare av att goda föreläsaren och inspiratören Anders Härdevik, var hos oss idag, och skall vara hos oss imorgon. För utveckling behöver mina gamla föreställningar utmanas, för nya lärdomar måste jag vilja ta till mig av andras tänkande...han inspirerar mig till det. OCh förhoppningsvis även många, för att inte säga alla, i personalen.

Mams är i Oslo hos syrran...paps ensam hemma...går bra...han får låna storpudeln på dagarna. Kanske borde få göra det även på kvällarna...men...har man en gammal silverrygg vill man ta vara på tiden...och blir lätt lite egoistisk...ska tänka mig för...kanske en kväll, att han kan få ha honom...

Kram till mams och syster...och till alla andra!

Kommentarer
Postat av: tina

Du kommer klara tiden med glans, I know you....



Klem

2010-06-15 @ 07:10:03
URL: http://tinabakkenedback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0