Phu...det gick bra!

Operationen gick bra! Han överlevde ännu en narkos.
Och jag fick vara med inne och se en liten del av det hela. Naturvetaren i mig tog överhanden och jag blev mycket intresserad. Glömde oro. Min gamla ja-vill-bli-veterinär-längtan sköljde över mig...vill också...
Imponerande med kunnighet inom sitt yrke.

Men...

Han upptäckte andra problem med ögat och nu måste vi till en ögonspecialist på djursjukhuset i Falun. På fredag. Now thats a way to celebrate ones birthday!!
Kay Pollack, om du läser det här: Jag har läst din bok "Att välja glädje" och jag har även varit på en av dina föreläsningar...men...det ÄR himla svårt att styra sina tankar kring detta med alla eländessjukdomar kring hunden, den senaste tiden. Snälla, hjälp mig med det positiva tänkandet..

Nåväl...jag VET att han inte läser bloggen...så jag får vara min egen lyckas smed...som vanligt...så då tänker jag väl att -Men vad bra, att vi fick den där operationen idag så att det andra problemet med ögat upptäckte i tid. Jag har haft en himla tur! Tacksam!

Fick ett mail idag som gav minnen från förr. Ett tips om att kontakta en gammal kollega som nu blivit skolledare...på min favoritpraktikskola i Knivsta. Kul. Googlade henne och imponerades över vad hon hunnit med. Spännande erfarenheter som jag ser fram emot att få prata om. Kul att vi går in och ut i varandras liv, vi människor.

Sambo är på vinprovning. Vi fick dela upp oss idag. En behövde vara hemma med sjuk hund. Jag tog gärna den sysslan. Skulle gärna ut på en löptur men blir sambo för sen, får den anstå till imorgon.
Baksidan med rektorsjobbet. Mindre träningstid.

Tack alla snälla, för fina kommentarer och stöd!
Kram

Kommentarer
Postat av: tina

Det kan ju faktiskt vara så att Pollack läser bloggen, man vet aldrig =))....

Du får vinprova mer i helgen!



Och skönt återigen att det gick bra med Jerry

Kram

2010-05-05 @ 21:03:53
URL: http://tinabakkenedback.blogg.se/
Postat av: Thord

Sambon har med sig ädelostlax till dig. Från mig!



Ät och var glad

Thord

2010-05-05 @ 22:06:52
URL: http://byggthord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0