Missförstådd men med goda recensioner...

Ny hobby. Det var jättekul att måla olja. Vi fick ett tema och två (2!) färger och sen var det bara att köra igång. Jag skulle måla "skuld". Borde vara bra på det...med en superstor Luther på ena axeln och ett ännu större överjag på den andra...eller om dom är en och samma person...men skitsamma. Färgerna jag fick vara rött och gult.
Det blev en tavla med sjuttiofyra nyanser av rött...ingen annan lyckades se att det var skuld jag målat. De flesta gissningarna gick i hoppets och glädjens tecken.
Nåväl...missförstådda konstnärer blir blittra och olyckliga...och då målar dom bättre. Så det var det bästa som kunde hända. Okunniga massan som inte förstår sig på kommer att göra mig till en bättre konstnär! Tack.
Jättekul kväll blev det.

Men...den spiller över lite på morgonens intervallträning. Jag är lite trött i huvudet nu...och skall ut och ränna med gasell-annika...15st km-intervaller...det tar ca 1,5h med uppvärmning och nedvarvning...1,5h klarar jag att bita ihop.
Sen packa...sen åka till VIkarbyn, Rättvik.

Förutsättnignar till bra dag.

Undrar hur sambo mår? Han kom hem på morgonkvisten efter en lång festnatt. Undrar om det går att räkna med honom före lunch?
Han skall nog i alla fall inte med och springa intervaller.

Alhoa!

Kommentarer
Postat av: Katinka

Men missförstådd konstnär som du är lär du tjäna enormt senare, postumt brukar det väl tyvärr bli...



Och du har ett pris hos mig också ju!

2009-04-09 @ 15:00:22
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: blombella

Kan helt klart tycka att din tavla blev glad och härlig trots två nyanser. Den kommer vid ev, försäljning på galleri i NY att inbringa dollars... Pga 70-talets trender.



Från en påskkärring till en annan, glad påsk

2009-04-09 @ 18:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0