Sorg och smärta

Långfredagen passerades i sorg och pina. Vi firade på sedvanligt vis, helt klädda i svart gick vi runt och led mest hela dagen. Några av oss bar på tunga saker. Nej, tyvärr är vi inte så bibliska av oss. Så inget av det ovan skrivna,, var sant. Vi hade dess värre riktigt trevligt. För att inte säga, väldigt roligt!

Sambos släkt kom hit på besök. Det innebar 4 vuxna till och två barn. En flicka på 5 och en på drygt 2. Dom och Birk 2,5 år roade oss och sysselsatte alla vuxna + en storpudel (som mest försökte hålla sig undan). Det blev lek på gräsmattan, lek i vardagsrummet, bråk i vardagsrummet, bråk vid soffan, bråk vid bordet och en promenad utmed Siljan plus en påskäggsutdelning. Sen sjöng vi imse vimse spindel, en kulen natt och bockarna bruse om vart annat i flera timmar. Vem behöver sånghäfte då? Gamla härliga visor...

2,5 kg godis, 34 vändor Imse spindel,  fyra vändor gråt och en massa skratt senare, åkte släkten och vi övriga pustade ut. Glada men trötta. Utom Birk. Som lyckats sova 45 minuter mitt i bataljerna. Nu skulle detta tas igen...och dagens lekvändor repeterades till 22-tiden. Vild av allt socker han fått i sig via godiset...var det omöjligt att somna.

Inte för mig.

Det var omöjligt att vara vaken!

Bilden nedan är syster, Birk och Kerstin...de 3 sekundrarna som alla var stilla samtidigt...
:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0