Lots of surprises!!

Överraskat mig själv idag...med att lyckas sy upp sovrumsgardinerna, utan att de blev olika långa, utan att svära, utan att undertråden krullade sig en endaste gång...och jag vek t o m fållen dubbel...HA!...mormor uppe i himlen måtte le åt detta...med hennes ord ringande i öronen under systunden "Inte skynda, du ska ha ´et längre än det tar att görát"...så rätt hon hade.
Lite blomster i de nya krukorna så har vi kanske världens finaste sovrum...jo, det kan vara så...för jag har inte sett alla sovrum i världen än...så teoretiskt möjligt är det ju. Särskilt som skönhet ligger i betraktarens ögon och jag bestämmer själv, vad jag tycker är fint!

Överraskning nr två.
Har manglat 1 stort lakan, 8st kökshanddukar, 4st bordstabletter och ett badlakan...på mammas mangel...bara för att...
Det blev superfint. Jag vill ha en mangel. Det var ju jättekul! ROligare än att stryka, som i och för sig inte alls är roligt och därför inte kan jämföras med mangling...

Överraskning nr3...
Har satt upp gardinstänger (ser du nu då, sambo...jag VET att det heter STÄNGER och inte STÅNGAR...men man kan ju råka säga fel...dessutom är det charmigt med dialektala skillnader i språket...) men i alla fall så sitter det stänger vid ena fönstret i vardagsrummet. Orkade dock inte fålla de gardinerna...för svåra, vid första anblicken...siden och nåt tjafs som satt ihop och verkade omöjligt...nepp...det får mamsen göra! Jag tar och dammsuger lite åt henne istället! Och torkar golven. Då kanske hon syr köksgardinerna också...vill inte överraska mig själv FÖR mycket. Man måste ju känna igen sig!

Överraskning 4...
Vi får badrumskaklet i morgon...upp på väggen! Jihaa!

Ingen överraskning...jag sprang de intervallerna jag skolkade från igår, idag...ensam...bad choice...borde sprungit med gasellerna igår...det är roligare. Nu var det varmt, jobbigt och inte så kul. Men jag var duktig och ihärdig...10st tvåhundringar på runt 38s var, backöpning och 3km nedvarvning...helt okej...men trist...

Nu anar vi slutet...om ett par veckor...tre veckor försenade...men WTF...

Jobbet är kul fortfarande. Massor att göra. Gillas!

Nu skall det städas, för mams och paps åtevänder från Skåne imorgon...då måste huset se ut som de lämnade det! Helst bättre...så det blir lätt att få syhjälp :)

Kommentarer
Postat av: Stenbole

Stångar är väl helt OK. Dessutom är ni väl båda från trakterna härnaomkring?

2009-08-05 @ 21:45:26
Postat av: Sabina

Oj, oj, oj så duktig du är! Syr upp gardiner gör jag inte, det är smidigare att nåla :p Åtminstone tills första tvätten så de inte blir för korta sen... (eller om man tror sig flytta snart) Dock brukade jag hjälpa mamma att mangla när jag var yngre och du har rätt i att det faktiskt är kul!

Är ruskigt nyfiken på hur huset ser ut nu! Så längtar efter att få se lite bilder :)

Ha det toppen!

2009-08-05 @ 22:44:47
URL: http://binkan.blogg.se/
Postat av: Allra käraste kollegan

Imponerad av att du sydde gardiner. Då får du sy nya till klassrummet =)



Klem

2009-08-06 @ 06:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0