Skolk igår...jag vet...jag tar mitt straff...20 armhävningar!

Ja, jag vet...jag skolkade igår...gör sällan det. Är uppfostrad till att ha Luther i åminne vad än jag tar mig för med...bl a därför jag ställer klockan på 07 en lördagmorgon, trots att jag inte ha några tider att passa, trots att jag är jättetrött och skulle behöva en sovmorgon...men skitsamma...jag skolkade från bloggen igår...hade en massa för mig och kvällen kröntes med att jättetrevliga Magnus och Tina kom ända från Torsång för att checka huset, äta lite, prata skit och spela kort. En fin kväll att leva länge på. -Tina och Magnus, läser ni detta...så supermycket tack för igår. Mest för att ni lät mig vinna sista omgången. Jag sov sååå skönt och drömde en massa victorydrömmar!

Idag har vi handlat oss en varsin däckstol eller vad de heter...en trästol typ baden baden...supersköna...och dessa är invigda i en timmes sol medelst bad i pool. Min första solning i år.  Blev inte brun alls...månne lite ljusbeige istället för kritvit! Sen pysslade vi i huset, satte upp tavlor och fixade väggen i tvättstugan.

ROligast idag var nog årsbästa på milen. Sprang en ganska jobbig mil med lite uppförsbackar på 44.43 utan att gå på max. Lovar gott inför tjejmilen. Men...såg sen att jag har en del kvar tills jag vinner VM-guld på distansen...måste ner under 30.52 då...förbättra mig en kvart!!

;)

See ya

Kommentarer
Postat av: Allra käraste kollegan

tjobidoooo



tack själv för igår, superduber trevligt, trots att jag fick nöja mig med två tredjr platser =/

men det är väl så att värdinnan ska bjudas på vinst....



detta gör vi gärna fler gånger

Kram

2009-08-15 @ 22:36:54
Postat av: blombella

Härligt att börja jobba igen:)

See ya

2009-08-16 @ 11:47:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0