Förhandstips

Nu har jag lyssnat igenom låtarna till melodifestivalen ikväll...maken till skitlåtar...nej då...men inte var det mycket som gladde varken mig eller sambo...vi håller på Emilia med "you´re my world"...sen ingenting, sen ingenting...och därefter Alcazar...jag får erkänna att jag blev förtjust i den mörka rockrösten som tillhör Nina Söderquist...men lite stressig låt.
Lyssna själva här är hennes låt
Shirley Clamp har en låt som man tycker att man känner igen...just det...för alla låtar låter ju lika...helt okej, hittar man ett concept som går hem, varför byta?

Alltså, så här går det ikväll:
1. Emilia
2. Alcazar
3. Shirley Clamp
4. Nina Söderquist
5. Scotts...för dom känner typ hela sverige och har många som ringer...men låten är ju kass...
6. Marie Sernerholt...för hon är ihop med snygg-måns zelmerlöw...som f ö vinner alltihop...men hennes låt är också kass
7. Jonathan Fagerlund...vem är han?...en i mängden av alla söta småpojkar som sjunger fort fort fort med ett sound som är sååå uttjatat att scotts låter nyskapande...
8. Caroline af Ugglas...för ingen orkar se på henne när hon sjunger och glömmer därför att hon är duktig...särskilt när hon sjunger Janis Joplin-låtar på svenska...jag gillar Caroline...

Nu får vi se om jag får 8 rätt...respekt!

Kommentarer
Postat av: Katinka

Tippar på att du har rätt. Fast jag vet ju inte så noga, har inte ens lyssnat på alla låtarna. Men jag håller på dig Erica!

2009-02-07 @ 19:44:25
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0