Massor av bra grejer idag ju!

Mitt jobb är som en mosaiktavla av alla känslor man kan tänka sig...senaste dagarna har jag provat på stress, irritation, tillfredställelse, lycka och idag en trötthet som ledde till hysteriskt fnitter...
Det enda som inte finns i mosaiktavlan...är liknöjdhet...heaven and hell är vad det är och så vill jag ha det.

Jag listar fem bra saker med dagen:
1. Hysteriska fnitteranfallet ihop med några kollegor i arbetsrummet...det ville aldrig ta slut och vi liksom bara bubblade över...lite högstadie-elevaktigt...hade vi blivit smittade? Gick det i så fall att bota? Ville vi BLI botade?

2. Fantastiskt bra intervallöpning idag. 11st km-intervaller i jämt bra tempo...med jogging emellan...kändes bra. För i lördags gick det så dåligt att jag trodde att jag aldrig skulle kunna springa bra igen...hög puls och värsta andhämtningen...men nu...nu svävade jag fram över snön :)

3. Hunden är hemma igen. Sovit hos mormor och morfar (ja, de är förstås inte hans biologiska mormor och morfar...han är ju en hund...men de har genom sitt sätt att älska honom och vara mot honom, kvalat in till dessa mycket hedervärda och viktiga positioner i hans liv). Så tomt när han är borta...jag njuter inte alls av den nyvunna platsen i sängen...som jag trodde att jag skulle göra...det känns bara tomt.

4. Sambo skickade snälla sms idag, ibland är det helt underbart när någon erbjuder sin hjälp...oombedd...Love!

5. God mat framför bra tv-program...top models sista avsnitt idag. McKey vann. Helt rättvist. Jag höll inte på henne men hon var snyggast. Inte trevligast...inte smartast...men...det var heller inte kvaliteter som de krävde för att man skulle bli Americas next Top Model!

Jag listar en bonusgrej...som var jättebra avslutning på dagen...BADKARET! Guds största uppfinning. Näst efter varmvatten! (Ja, för ett badkar mister lite sin tjusning så här på vintern...om inte någon uppfunnit varmvatten).

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0