snö snö snö...

Sälen...jäklars vad fint det är här uppe. Det ser ut som när jag var liten och vi var här varje vinter och åkte skidor. Massor med snö som tynger ned grenarna på träden...stora snövallar...och massor med folk. En stor skillnad...är att nu körde jag bilen upp...inte pappa...för han är inte med. Annars likt det med...bilresan...pappa som svor över alla sniglar i trafiken...kärringar som inte kunde köra bil (som sen visade sig vara gubbar)...nu är det jag som svär...men säger sällan kärring...men svär det gör jag. Med rätta!! Varför skall det behöva gå i 30km/h bara för att det är halt? När man har dubbdäck?! Varför åker man överhuvudtaget bli på vintern...till Sälen...om man är livrädd för snö?!
Det tog LÅNG tid upp.
Men nu är vi här...i värsta fina stugan. 8 bäddar till oss fyra...vi skall köra "hela havet stormar" i natt...när musiken tystnar måste man springa till en säng...nej just ja...då skulle man ju ha haft en färre säng än det finns personer...nu blir det ju inte så spännande...tänkte inte på det.
Vi får göra nån annan lek i natt :)
Först mat, vin och kortspel.
I morgon slalom. Äntligen en lift som drar en uppför...inte som längdskidor...saxa uppför...eller månne ta av sig skidorna och gå...usch ja.
Men kul att vara här.
Jag håller er uppdaterade.
Börjar med en bild från stugan...TIna i bakgrunden

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men hörru, har du tips till en Skåning hur man åker snowboard. Teori e ju första steget. :)

2009-02-26 @ 19:04:37
URL: http://odeladuppmarksamhet.blogspot.com
Postat av: Sabina

Sv: Tackar :) Ja, det är verkligen kul att träffas utanför jobbet, man pratar ju om så himla mycket annat och lär känna varandra på ett helt annat sätt :)



Men vilken jäkla stuga ni fått tag i då! Ruskigt fin ju! :) Hoppas slalomåkningen går bra imorn :) Ha det så bra!

2009-02-26 @ 19:32:13
URL: http://binkan.blogg.se/
Postat av: Katinka

Vad härligt med hela havet stormar och skidor! Låter bättre än att sitta här i en sketen stol och nysa liksom.



Men Sambo lagade faktiskt maten så tack för supporten. Du är bäst!

2009-02-26 @ 22:29:50
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: blombella

Hoppas att det är underbart väder där liksom det är här nu. Då blir ni solbrända och väderbitna. Jag älskar slalom, fast se till Tina så att hon håller ihop knäna så hon inte får mer ont. Drick lite glühwein på eftermiddagen, man blir varm och mjuk. :)

2009-02-27 @ 13:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0