Lärarna får skotta!

Okej, inte helt rätt rad...men jag prickade in de båda som går vidare till Globen. Är jätteglad att jag hade fel med hur folk såg på Caroline af Ugglas. Jag gillar hennes låt...månne inte som representant för Sverige i Euroschlagern...men så där rent allmänt. Ungefär som med Suzzie Tappers låt förra året.

I avesta vrålsnöar det idag...och har så gjort hela natten. Han som håller i kommunens snöröjningskonto håller sig för skratt. När de lade budgeten för snöröjning...förlitade han sig lite för mycket på växthuseffekten...och är nu varse om att det inte blev medelhavsvärme på vintern...inte än i alla fall. Men...det finns dom som har det värre...sista tidens snöfall i London har kostat 600milj. Ogreppbart mycket.
Hoppas inte det blir verklighet för avesta kommun.
Då får vi hjälpas åt att skotta...på gammalt hederligt sätt...med snöskyffel...
...men allvar...om det fortsätter snöa så här...var tar man då pengarna ifrån? Vilken förvaltning tycker att de har pengar över att ge till snöröjarna?

Vi kanske skulle ge ungarna tre-fyra veckors sportlov nu när det finns snö nog att leka och sporta i? Så skickar vi ut lärarna som ju ändå har betalt redan...att skotta...
Vad kul det skulle vara...jag vill lära mig köra traktor...eller ännu hellre-VÄGSKRAPA...fatta vad kul!!

Jag ska ringa herr Engström och ge mitt förslag...så kan han ta upp det med kommunens ledning! Eleverna lär inte säga emot...
...hm..men kanske några av lärarna...

...och skolverket...

typiskt

när man för en gångs skull kommer på en bra lösning

Kommentarer
Postat av: Katinka

En bra lösning tycker jag! Och du hade ju rätt ja! Hädanefter lyssnar jag endast på dig!

2009-02-08 @ 14:35:24
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0